Euro 2021: Slovačka iznenadila Poljsku u Sankt Peterbergu, kiks Španije protiv Švedske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 20:29

Euro 2021: Slovačka iznenadila Poljsku u Sankt Peterbergu, kiks Španije protiv Švedske

Fudbalska reprezentacija Slovačke savladala je Poljsku 2:1 (1:0) u utakmici prvog kola E grupe na Evropskom prvenstvu.

Slovaci su u Sankt Peterburgu poveli autogolom Vojčeha Ščešnog, nakon sjajnog solo prodora i udarca Roberta Maka u 18. minutu.

Izjednačio je Karol Lineti u 46. minutu, Poljaci su potom ostali sa 10 igrača nakon isključenja Gregorža Krikovjaka, da bi kazna stigla u vidu pogotka Milana Škrinjara u 69. minutu.

Kiks Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protiv Švedske, Olsen nesavladiv

Fudbalske reprezentacije Španije i Švedske odigrale su večeras bez golova 0:0 u utakmici prvog kola E grupe na Evropskom prvenstvu.

Blistao je golman Šveđana Robin Olsen sa nekoliko fantastičnih intervencija i sprečio Špance da na domaćem terenu u Sevilji zabeleže trijumf.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.