Estonci se nisu zahvalili Slovencima

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2011, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Estonci se nisu zahvalili Slovencima

Reprezentativac Slovenije Aleksandar Radosavljevič rekao je da se niko od Estonaca nije zahvalio zbog pobede protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

U svlačionici nas posle pobede nije dočekao nikakav poklon Estonaca ili barem čestitka. Nije mi se javio ni bivši saigrač iz Toma Sergej Parejko. Očito su verovali da ćemo odigrati dobru utakmicu i pobediti – rekao je Radosavljevič.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Srbiji je u poslednjem kolu Grupe C kvalfikacija za EP bila potrebla pobeda u Mariboru da bi se plasirala u baraž, ali su Slovenci pobedili i u doigravanje su otišli Estonci.
Slovenija je kvalifikacije završila na četvrtom mestu u grupi.
Smatram da je trebalo da osvojimo drugo mesto, ali nismo uspeli. Život ide dalje, uskoro će sledeće kvalifikacije, moramo se spremiti za budućnost, ne sumnjam u kvalitet naše selekcije – rekao je Radosavljevič.
Radosavljevič je za reprezentaciju Slovenije debitovao pre devet godina, a odigrao je 27 utakmica.
Moramo igrati po sistemu svi za jednog, jedan za sve, samo tako možemo na velika takmičenja. Protiv Estonije smo osetili pritisak pa odigrali loše, a protiv Srbije smo igrali rasterećeno i pobedili – kazao je Radosavljevič.
Estonija će u baražu za EP igrati protiv Republike Irske.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Estonci se nisu zahvalili Slovencima

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2011

Reprezentativac Slovenije Aleksandar Radosavljevič rekao je danas da se niko od Estonaca nije zahvalio zbog pobede protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Radosavljević: Nisu se ni zahvalili

Izvor: B92, 13.Okt.2011

Reprezentativac Slovenije Aleksandar Radosavljevič rekao je da se niko od Estonaca nije zahvalio zbog pobede protiv Srbije u kvalifikacijama za EP..."U svlačionici nas posle pobede nije dočekao nikakav poklon Estonaca ili barem čestitka. Nije mi se javio ni bivši saigrač iz Toma Sergej Parejko....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.