Eriksen: Dobro se osećam, s obzirom na okolnosti

Izvor: Beta, 15.Jun.2021, 10:06

Eriksen: Dobro se osećam, s obzirom na okolnosti

Danski fudbaler Kristijan Eriksen rekao je danas da se oseća dobro, s obzirom na okolnosti i zahvalio je na brojnim porukama podrške, nakon što se usled zastoja srca srušio na travu tokom utakmice sa Finskom na Evropskom prvenstvu."Dobro sam, s obzirom na okolnosti. Čeka me još ispitivanja u bolnici, ali dobro se osećam. Sada ću navijati za igrače Danske u predstojećim utakmicama", naveo je Eriksen na društvenim mrežama.To je prva poruka koju je Eriksen uputio javnosti, a uz poruku objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta, na kojoj je nasmejan, uz gest podignutog palca.Eriksen se u subotu uveče srušio na teren u završnici prvog poluvremena utakmice protiv Finske, pomoć mu je ukazana na terenu, stalo mu je srce, a lekari su ga reanimirali defibrilatorom.On je zahvalio svima na porukama podrške koje je dobio širom sveta i rekao da to mnogo znači njemu i njegovoj porodici.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eriksen: Dobro se osećam, s obzirom na okolnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2021

Danski fudbaler Kristijan Eriksen rekao je danas da se oseća dobro, s obzirom na okolnosti i zahvalio je na brojnim porukama podrške, nakon što se usled zastoja srca srušio na travu tokom utakmice sa Finskom na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.