Engleska legenda brani Crnogorce, rekao je jednu veliku istinu!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleska legenda brani Crnogorce, rekao je jednu veliku istinu!

Rasizmu u fudbalu nema mesta, jasno je da svi izgrednici treba da budu kažnjeni, ali nekadašnji fudbaler Liverpula ima drugačiji pogled na čitavu stvar.

Reprezentacija Engleske je na odličan način započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

U prve dve utakmice postigli su deset pogodaka i surovo porazili Češku i Crnu Goru.

Naročito je u centru pažnje bio meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Podgorici gde su se čuli rasistički povici upućeni igračima "Gordog albiona", pa je ubrzo reagovala i UEFA.

I dok su se Crnogorci našli na stubu strana u ostrvskoj štampi, oglasio se i proslavljeni reprezentativac Engleske Džon Barns rečima koji je nekada i sam bio meta takvih uvreda u svojoj državi.

"U čitavoj Britaniji iz nedelje u nedelju čujete rasističke povike prema tamnoputim igračima, ne vidim ovde neki poseban slučaj."







"Mislim da smo veoma licemerni kada pričamo o Crnoj Gori, zgražavamo se time dok sami ne želimo da rešimo taj problem na pravi način", kazao je legendarni fudbaler Liverpula poreklom sa Jamajke.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted priznao grešku, "sedmica" se vraća na Old Traford?

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019

Iako je on ranije odbacio takvu mogućnost, ovo ne bi bio nerealan scenario...Memfis Depaj se preporodio odlaskom u Francusku gde trenutno brani boje Olimpika iz Liona...Holanđanin je ove sezone odigrao 37 utakmice za Francuze zabeleživši osam golova i četrnaest asistencija, nastupi u kvalifikacijama...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.