EVROPSKO PRVENSTVO: Vaterpolisti Srbije bez milosti protiv Izraela, lakši trening u Zagrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 19:11

EVROPSKO PRVENSTVO: Vaterpolisti Srbije bez milosti protiv Izraela, lakši trening u Zagrebu

Izabranici Uroša Stevanovića ubedljivi.

Vaterpolisti Srbije savladali su Izrael rezultatom 22:1 (6:0, 5:0, 5:1, 6:0) u prvom kolu C grupe Evropskog prvenstva u Zagrebu.

Izabranici Uroša Stevanovića imali su samo lakši trening protiv selekcije koja nema kvalitet da se dostojno suprtostavi slekciji iz gornjeg doma evropskog vaterpola poput naše reprezentacije.

"Delfini" su na ovom šampionatu pojačani u odnosu na Svetsko prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Fukuoki jer se u tim vratio Dušan Mandić, a u ekipi su ponovo i Viktor Rašović, Nikola Lukić i Nemanja Vico.

Od prvog trenutka Srbija je zaigrala ozbiljno i demonstrirala dominaciju u odnosu na Izraelce. Nikola Jakšić je otvorio goeladu, nastavili su je Strahinja Rašovič, pa Dušan Mandić, Radomir Drašović, Marko Radulović, još jednom Drašović...

Posle osam minuta rezultat je bio 6:0 i već nakon prve četvrtine bilo je jasno "koliko je sati" i da će Srbija zabeležiti ubedljiv trijumf.

Mreža Srbije mirovala je gotovo do kraja treće četvrtine, kada su Izraelci postigli pogodak iz peterca preko Krosa i smanjili na 15:1.

Međutim, "delfini" nisu spuštali gas i do kraja uvodnog duela upeli su da stignu i do 20 golova razlike.

Naredni rival vaterpolista Srbije je Nemačka. Ovaj duel je na programu u nedelju, 7. januara.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbija ubedljiva na startu Evropskog prvenstva u vaterpolu, sledi derbi grupe protiv Nemačke

Izvor: Danas, 05.Jan.2024

Vaterpolisti Srbije pobedili su Izrael na startu šampionata Evrope sa 22:1 (6:0,5:0, 5:1, 5:0), opravdali ulogu favorita i napravili dobru uvertiru za duel sa selekcijom Nemačke, koji je na programu 7. januara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.