EURO (U21) - Rumuni su imali sve, a onda su Nemci postali Nemci... (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO (U21) - Rumuni su imali sve, a onda su Nemci postali Nemci... (video)

"Panceri" nakon velikog preokreta stigli do finala.

Nemilosrdni Nemci slavili u završnici posle preokreta sa 4:2 protiv Rumuna u prvom meču polufinala Evropskog prvenstva za uzrast ispod 21 godine.

Nemci su krenuli ofanzivnije što im je donelo prednost u 21. minutu, Amiri je odlično završio sjajnu kontru mladih "Pancera". Međutim, nisu uspeli dugo da zadrže to vođstvo.

Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri minuta kasnije Rumuni stižu do poravnanja. Štoper Nemaca Baumgartl je nespretno startovao na protivničkog igrača unutra svog šesnaesterca. Odgovornost je preuzeo napadač Puškaš, Nubel je bio na lopti ali je šut ipak bio precizan. 24. minut 1:1.

Imala je "devetka" Rumunije još dve odlične šanse da preokrene rezultat već u prvom poluvremenu, ali koristi tek treću u samoj završnici. Sjajno je iskoristio centaršut sa leve strane i preciznim udarcem glavom postigao gol za prvo vođstvo svoje reprezentacije, igrao se 44. minut.

Drugo poluvreme otvaraju Nemci sa velikim presingom koji je posle samo pet minuta urodio plodom. Hadži je napravio faul u svojih šesnaest metara, te su sada "Panceri" imali šansu iz penala. Ponovo je golman bio na lopti, ali je ovoga Valdšmit bio precizan, 51. minut imamo još jedno izjednačenje.

Nastavila je Nemačka sa pritiscima, najbolje prilike su imali Valdšmit i Nmeha, ali nisu uspeli da probiju Rumune sve do maltene zadnjeg minuta!

Tačku na odlično prvo polufinale stavlja upravo Valdšmit svojim drugim golom na meču ovog puta vrlo preciznim šutem iz slobodnjaka u 90. minutu.

Ubrzo nakon gola svoj drugi žuti karton dobija Pasku, "Panceri" nemilosrdno preko Amirija postižu i četvrti gol koji ih vodi u još jedno finale, gde će ih čekati bolji iz duela Španija - Francuska.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemci protiv Španca u finalu

Izvor: RTS, 27.Jun.2019

Mladi fudbaleri Nemačke plasirali su se u finale Evropskog prvenstva, pošto su savladali Rumuniju sa 4:2. Španija je u drugom polufinalu posle preokreta savladala Francusku sa 4:1. Finale je na programu u nedelju u Udinama. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.