EURO 2016: Istorijska pobeda Velsa (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO 2016: Istorijska pobeda Velsa (VIDEO)

Vels je na svom debitantskom nastupu na Evropskim prvenstvima savladao Slovačku 2:1 (1:0).

Slavi ‘ostrvo’. ‘Zmajevi’ su odigrali svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu i pobedili. Slovačka je pala 2:1. Bio je ovo meč u kome su Slovaci bili bolji rival, ali je Vels znao da iskoristi svoje šanse.
Prva je zapretila Slovačka kada je Hamšik nanizao par defanzivaca “zmajeva”, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << loptu sa linije skinuo Dejvis. Nedugo zatim usledila je kazna, Bejl je fenomenalno izveo slobodan udarac i Vels je poveo 1:0. Od tog trenutka inicijativu je preuzela Slovačka. Šanse su imali Mak i Vajs, ali je do promene rezultata došlo tek u 61. minutu. Mak je probio, a Duda poravnao na 1:1.
(IZvor: RuTube)
Velsu je pobedu u 81. minutu doneo Robson-Kanu kada je iskoristio asistenciju Remzija za 2:1. Slovaci su preko Nemeca imali sjajnu šansu za izjednačenje, ali je lopta otišla pored gola.

VELS – SLOVAČKA 2:1 (1:0)
/Bejl 10, Robson-Kanu 81 – Duda 61/
Stadion Bordoa;
Gledalaca: 42.000;
Sudija: Sven Moen (Norveška)
VELS (3-5-2): Vard – Čester, Vilijams, Dejvis – Ganter, Alen, Edvards (od 69’ Ledli), Remzi (od 88’ Ričardsa), Tejlor – Vilijams (od 69’ Robson-Kanu), Bejl;
SLOVAČKA (4-3-3): Kozačik – Pekarik, Škrtel, Durika, Švento – Kucka, Horšovski (od 60’ Duda), Hamšik – Mak, Duriš (od 60’ Nemec), Vajs (od 83’ Štoh).


The post EURO 2016: Istorijska pobeda Velsa (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vels bolji od Slovačke u duelu debitanata

Izvor: Beta, 11.Jun.2016

Fudbaleri Velsa pobedili su danas selekciju Slovačke sa 2:1 u prvom kolu Grupe B Evropskog prvenstva.Golove za Vels postigli su Geret Bejl u 10. i Hal Robson-Kanu u 82, dok je strelac jedinog pogotka za Slovačku bio Ondrej Duda u 61. minutu.Velsu je današnji meč u Bordou bio prvi na velikim turnirima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.