EPU16: Furija demolirala Orliće

Izvor: N1 televizija, 11.Avg.2018, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPU16: Furija demolirala Orliće

Košarkaši Španije do 16 godina naneli su težak poraz Srbiji rezultatom 72:46, na startu Evropskog prvenstva u Novom Sadu.

Furija je dominirala od starta utakmice u odnosu na izabranike Vladimir Vukojičića, pa je već posle prve deonice imala dvocifrenu prednost - 24:10. Pitanje pobednika je praktično bilo rešeno do poluvremena, pošto je Španija nastavila sa sjajnom igrom i na veliki odmor otišla sa +25 (46:21).

Ostatak utakmice protekao je u odrađivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << posle za španske kadete, koji su u poslednjoj deonici spustili gas. To je Srbija iskoristila da na kraju koliko-toliko ublaži poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je sjajni Usman Garub, velika nada madridskog Reala, sa 25 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Kod Orlića, jedini dvocifreni bio je Nikola Manojlović sa 10 poena.

Srbija u drugom kolu igra protiv Letonije, dok će se Španija sastati sa Holandijom.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.