EP (baraž): Španija - Srbija 0:1 (poluvreme)

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP (baraž): Španija - Srbija 0:1 (poluvreme)

Fudbaleri Srbije vode na poluvremenu revanš utakmice baraža za odlazaka na Evropsko prvenstvo protiv Španije - 1:0. Jedini gol na meču postigao je igrač domaćina Gaja, koji je centaršut Pešića sproveo u mrežu svog nacionalnog tima.

Nismo briljirali u prvom delu, Španci su imali više loptu, ali srećom, ni oni osim jedne šanse nisu pokazali ništa posebno.

Najbolju šansu Španci su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u 22. minutu. Defanzivac Gomes je izašao pred Dmitrovića, šutirao desnom nogom, ali je kolenom čuvar mreže "orlića" zaustavio njegov udarac.

Srbija je povela u 31. minutu. Sjajno smo povukli kontru, prvi put od starta meča, Filip Kostić je uposlio Aleksandra Pešića, koji je poslao oštar centaršut, a španski fudbaler Gaja je uklizao,  i pogodio mrežu Arizbalage.

Strelci: Gaja 31.ag

Stadion: u Kadizu

Sudija: Feliks Cvajer

Žuti kartoni: Čaušić, Srnić

ŠPANIJA: Arizabalaga, Mankilo, Serhi, Munies, Gaja, Saul, Munijan, Roberto, Isko, Delofeu, El Hadadi.

SRBIJA: Dmitrović, Veljković, Petrović, Ćirković, Stojković, Kovačević, Radoja, Čaušić, Kostić, Pešić, Srnić.

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.