EP U20: Veliki preokret Srbije protiv Portugala

Izvor: B92, 05.Avg.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP U20: Veliki preokret Srbije protiv Portugala

Košarkašice Srbije savladale su Portugal rezultatom 58:54 na Evropskom prvenstvu do 20 godina.

Srpkinje su zabeležile drugu pobedu u trećem meču grupne faze, posle uspeha protiv Letonije i neuspeha protiv Španije.

Najbolje mlade igračice iz Srbije uspele su da naprave veliki preokret u trećoj četvrtini, pošto su na poluvremenu imale šokantnih -13.

Srbija je treću deonicu osvojila rezultatom 19:4, a onda u poslednjem kvartalu nešto mirnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << privela meč kraju.

Naše košarkašice su se pobedom plasirale u plej-of Evrobasketa sa jedne od prve dve pozicije, to jest najverovatnije druge pošto se očekuje pobeda Špankinja nad Letonkama.

Najbolja za Srbiju bila je Teodora Turudić sa 27 poena i 11 skokova, a pratila ju je Mina Đorđević sa 14 poena i devet skokova. Na drugoj strani jedina dvocifrena bila je Marijana B arata Silva sa 20 poena.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.