EP, U20 - STRAŠNA partija Marka Pecarskog, Srbija bolja od Italije!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP, U20 - STRAŠNA partija Marka Pecarskog, Srbija bolja od Italije!

Posle neočekivanog poraza od Ukrajine, srpski ''Orlići'' danas odigrali mnogo bolje.

U trećem kolu Grupe B na Evropskom U20 prvenstvu u Izraelu, mlada reprezentacija Srbije savladala je selekciju Italije rezultatom 73:69.

Ovo je druga pobeda našeg tima u grupnoj fazi takmičenja, a od ishoda poslednje utakmice između Ukrajine i Izraela zavisi da li će ''Orlići'' kao prvoplasirani iz grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u nastavak takmičenja.

Današnju utakmicu obeležio je sjajni Marko Pecarski, koji je meč završio sa 25 poena (7/12 za dva, 2/3 za tri poena) i 13 skokova,  pratili su ga Momirov sa 11 i Vulikić i Uskoković sa po 10 postignutih poena.

Kod Italijana najbolji je bio Gabrijele Stefanini sa 27 poena (6/9 za tri) i 7 skokova.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.