EP - Srbija ide dalje, ispali Azuri!

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP - Srbija ide dalje, ispali ''Azuri''!

Poznat rasplet u Grupi A na Evropskom prvenstvu u futsalu.

Reprezentacija Srbije igraće u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Sloveniji.

Naš nacionalni tim je u prva dva kola remizirao sa domaćinom (2:2), a onda i sa Italijom (1:1), pa je za plasman u narednu fazu takmičenja morao da čeka ishod večerašnjeg meča između Slovenije i Italije.

Podsetimo, nama je za prolaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dalje odgovarala pobeda bilo koje ekipe, kao i nerešeni ishodi 0:0 i 1:1.

Epilog - ovaj duel dobili su Slovenci sa 2:1 i kao prvoplasirani u grupi i sa četiri osvojena boda izborili plasman među osam najboljih. ''Azuri'' su posle prvog poluvremena vodili sa 1:0, ali je Slovenija u nastavku uspela da napravi preokret.

Srbija je tako ostala na drugom mestu na tabeli sa dva boda, a Italija je ''ispod crte'', na trećem mestu sa samo jednim osvojenim bodom.

U četvrtfinalu, protivnik Srbiji biće selekcija Kazahstana, a Slovenci će na megdan Rusima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EP Futsal: Srbija u četvrtfinalu, Italijani ispali!

Izvor: N1 televizija, 03.Feb.2018

Futsaleri Slovenije pobedili su reprezentaciju Italije 2:1 i na taj način se plasirali u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Sloveniji, a takođe i svojom pobedom obezbedili nastup Srbije u najboljih osam na starom kontinentnu...⏰ Full-time ⏰..Hosts Slovenia through to quarter-finals!!!..Details...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.