Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Poraz Srbije od CG na startu

Rukometašice Srbje poražene su od Crne Gore u Osijeku rezultatom 22:19 (10:8), u prvom meču D grupe Evropskog prvenstva.

Spkinje su porazom počele učešće na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj. Kako i ne bi, kada su većim delom meča igrale bez energije i koncentracije.

Naše dame su golom Petre Cvijić u 43. minutu stigle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << do izjednačenja (14:14) i tu stale. Crnogorke su odmah kaznile promašaj Biljane Filipović i krenule u veliku seriju. Za samo četiri minuta stekle su tri gola viška i nisu se zaustavile.

Ponovo je Filipovićeva imala priliku da vrati Srbiju u igru na dva minuta do kraja, ali je predala loptu rivalu (21:19) i to je bio kraj svih nadanja.

U drugom kolu Evropskog prvenstva, Srpkinje će u sredu igrati protiv Francuskinja, koje su u ponedeljak pobedile Slovačku 21:18.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.