EP - Odbojkašice stale u trećem setu, pa dobile Francuskinje!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP - Odbojkašice stale u trećem setu, pa dobile Francuskinje!

Srpskinje nastavljaju u stilu.

Odbojkašice Srbije ostvarile su i treću pobedu na Evropskom prvenstvu pošto su rutinski savladale Francusku sa 3:1 u setovima (25:19, 25:13, 17:25, 25:23).

Iznenadile su Francuskinje naše odbojkašice dobrim startom prvog seta, ali je ipak presudila serija od 9:1 sa veoma raspoloženom Tijanom Bošković, pa je Srbija dobila set sa 25:19.

Daleko lakše je sve delovalo u drugom setu, Francuska se koliko-toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << držala do sredina seta kada su Srpkinje dodale gas i ubedljivo slavile sa 25:13.

Usledio je potom žestog odgovor protivnika koji je pronašao svoj ritam u trećem setu i rutinski slavio u trećem setu.

Ipak, presudio je četvrti set kada je rezultatska klackalica prevagnula na stranu izabranica Zorana Terzića, na kraju je bilo 25:23.

Najefikasnije odbojkašice na ovom meču bile su Brankica Mihajlović i Tijana Bošković sa po 14 poena.

Svoj naredni meč selekcija Srbije igra u sredu takođe od 16 sati, protivnik je ekipa Grčke.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.