EP: Kolašinac bez medalje

Izvor: Sportal.rs, 12.Avg.2014, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Kolašinac bez medalje

Srpski atletičar Asmir Kolašinac nije uspeo da osvoji medalju na Evropskom prvenstvu u Cirihu. On je takmičenje u bacanju kugle završio ne petom mestu.

Kolašinac je do finala stigao pošto je u kvalifikacijama imao hitac od 20,15 metara. Posle prestupa u prvoj seriji u drugoj je kuglu bacio 20.11 metara. U trećoj je srpski atletičar bacio kublu 20,36, ali su sudije pokazale na prestup. Nije mogao Kolašinac da se pomiri sa tom odlukom, pa su nakon kratke rasprave sudije prizanale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << rezultat od 20,36 metara, pa je posle treće serije bio na šestom mestu.

Kolašinac je u četvrtoj seriji namerno prestupio. U narednoj je bacio 21 metar, ali je prestupio, dok je u šestoj seriji bacio samo 20,55 metara, pa je ostao bez medalje u Cirihu. Takmičenje je završio na petom mestu.

 Srpski as do sada je zabeležio nekoliko finala i osvojio dve medelje,  zlatno odličje u dvorani 2013. godine i jednu bronzanu na otvorenom 2012.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.