Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP 2024: Samo dva kandidata za organizaciju

Evropsko prvenstvo u fudbalu jedan je od najvećih događaja kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svetu, ali, po svemu sudeći, ne žele svi da ga organizuju.
Četiri godine nakon što bude održan šampionat Evrope koji će organizovati čak 13 zemalja (Euro 2020. godine će biti odigran u rekordnom broju država), broj će, po svemu sudeći, pasti na samo jednu.
Naime, kandidaturu su predale Nemačka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Turska.
– Dve jake kandidature… Neće biti lako izabrati kome dodeliti organizaciju, istakao je Teodor Teodoridis, generalni sekretar UEFA.
Rok za izjašnjavanje bio je 3. mart, a UEFA će saopštiti izbor u septembru 2018. godine.
 
The post EP 2024: Samo dva kandidata za organizaciju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SAMO 2 KANDIDATA: Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. u Nemačkoj ili Turskoj

Izvor: Kurir, 09.Mar.2017, 00:47

..."Jasno je da će ovo biti dve jake kandidature i biće teško odlučiti ko će biti domaćin", rekao je generalni sekretar Evropske fudbalske unije (UEFA) Teodor Teodoridis..Nacionalni savezi imali su rok do 3 marta da zvanično potvrde zainteresovanost za organizaciju..Izvršni odbor UEFA će u septembru...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.