Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2021, 18:43

Drugi najbrži gol na evropskim prvenstvima: Jusuf Poulsen protiv Belgije (VIDEO)

Iznenađenje već na startu utakmice

Reprezentativci Belgije visoko su rangirani među favoritima za trofej na tekućem Evropskom prvenstvu. Sjajno su započeli takmičenje, s pola gasa dobivši Rusiju 3:0, a tri boda mnogi su im unapred upisali i za duel drugog kola, protiv Danske koja je uzdrmana zdravstvenim problemima jednog od svojih najboljih igrača, Kristijana Eriksena.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na startu te utakmice - šok za Belgijance.

Već u drugom minutu Danska je povela pogotkom Jusufa Poulsena, koji je precizno šutirao posle ukradene lopte Hojbjerga.

Od početka meča do tog trenutka prošlo je tačno jedan minut i 39 sekundi, što je ovaj pogodak svrstalo na drugo mesto najbržih u istoriji evropskih prvenstava. Brži od Poulsena bio je samo Rus Dimitri Kiričenko protiv Grčke 2004. godine. Njemu je trebalo svega minut i sedam sekundi da se upiše u strelce.

⚽️ POULSEN QUI OUVRE LE SCORE SUR UNE ERREUR DE RELANCE DE DENAYER !

Danemark 🇩🇰 1️⃣-0️⃣ 🇧🇪 Belgique#DENBEL #DEN #BEL #EURO2020

pic.twitter.com/PUYZsb771P

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Grupa B: Asistencija i gol De Brujnea za osminu finala

Izvor: Beta, 17.Jun.2021

Fudbaleri Belgije plasirali su se u osminu finala Evropskog prvenstva, pošto su danas u Kopenhagenu pobedili Dansku sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe B.Danska je povela pogotkom Jusufa Poulsena u drugom minutu, ali je Belgija preokrenula rezultat u drugom poluvremenu golovima Torgana Azara u 55....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.