Dobrim partijama mlada strelkinja iz Niša osigurala mesto na Evropskom prvenstvu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2023, 11:38

Dobrim partijama mlada strelkinja iz Niša osigurala mesto na Evropskom prvenstvu

Na međunarodnom kupu H end N u Minhenu mlada Ljiljana Cvetković, takmičarka Streljačkog kluba Niš 1881 osvojila je četvrto mesto u disciplini vazdušna puška, ali i poziv reprezentacije Srbije da predstavlja našu zemlju na Evropskom prvenstvu marta u Talinu u Estoniji.

Na takmičenju na kom je redovno učestvovala proslavljena sportistkinja Lidija Mihajlović, ove godine je pucala jedna od njenih naslednica Ljiljana Cvetković. Mlada Nišlijka je zauzela >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << četvrto mesto i za 0,6 krugova bila iza Beutlerove, kojoj je pripala bronza.

Ljiljana Cvetković je dobrim partijama zaslužila mesto u reprezentaciji Srbije koja će od 5. do 15. marta učestvovati na Prvenstvu Evrope u Talinu u disciplini vazdušna puška.

Mladu Nišlijku i njene klupske kolege danas u Beogradu očekuju i dodele priznanja najboljima u 2022. godini u izboru Streljačkog saveza Srbije, a sezona je tek počela.

Mlada Nišlijka četvrta na kraju; foto: H&N Kup, printscreen
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.