Đorović promešao karte, sa drugim timom na Jermene (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorović promešao karte, sa "drugim timom" na Jermene (SASTAVI)

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović izveo je "rezervni sastav" za duel sa Jermenijom.

Poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu mlada selekcija Srbije odigraće u "kombinovanom sastavu".

Samo jedan fudbaler koji je počeo prethodnu utakmicu sa Austrijom biće u startnoj postavi za meč sa Jermenijom, a to je desni bek Milan Gajić kojem je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poverena kapitenska traka.

Srbija: Ristić - Gajić (C), Stevanović, Ćalasan, Terzić - Đorđević, Ilić, Mesarović - Zlatanović, Šaponjić, Adžić;

Jermenija: Avagjan - Terterjan, Nazarjan, Kartašjan, R. Hakobjan - Margarjan, Hajrapetjan (C), H. Hakobjan - Arakeljan, Aghekjan, Poghosjan;

Reprezentacija Srbije osigurala je plasman na Evropsko prvenstvo bodom osvojenim u susretu sa Austrijom.

Ukoliko danas ostane nesavladana, Srbija će kvalifikacije završiti bez poraza, a videćemo da li sa osam ili devet pobeda.

Utakmica Srbija - Jermenija igra se na stadionu "Karađorđe" i počinje u 18 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Orlići" bez municije na kraju kvalifikacija

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije završila je kvalifikacioni ciklus remijem bez golova sa selekcijom Jermenije...Prvi put u istoriji mlada fudbalska reprezentacija Srbije obezbedila je plasman na Evropsko prvenstvo, ali je upravo zbog ranije ostvarenog cilja danas izostao željeni rezultat...Poslednju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.