Đorović posle debakla: Tako je, kako je, ja sam čistog obraza

Izvor: B92, 24.Jun.2019, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorović posle debakla: Tako je, kako je, ja sam čistog obraza

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović je posle debakla na Evropskom prvenstvu rekao da takav rezulat nije očekivan.

"Orlići" se vraćaju kući bez osvojenog boda, sa gol razlikom 1:10 iz tri utakmice.

"Mnoge reprezentacije nisu otišle dalje, timovi sa znatno većim renomeom. Mi smo za seniorsku reprezentaciju već izbacili osam, devet igrača. Nismo očekivali ovakav rezultat. Tako je, kako je", rekao je Đorović.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je istakao i da će se "videti da li će on ostati" na funkciji.

"Ako dođe do smene, zahvaliću se na šansi. Dao sam srpskom fudbalu dovoljno i ja sam čistog obraza. Pričaćemo narednih dana", istakao je Đorović.

Dodao je i da ne krivi nikoga od igrača i da su oni svetinja.

"Tokom kvalifikacija i priprema smo imali dosta igrača koji su bili sa seniorskom selekcijom. Nikome ništa ne zameram, kad se sve slegne i kada napravimo analizu, dobićemo pravu sliku", naveo je Đorović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorović kao Krstajić: Odluka FSS, idem čistog OBRAZA!

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019

"Sa moje tačke gledišta ovo što sam dao srpskom fudbalu, neću da kažem je mnogo, ali je dovoljno..", kazao je selektor mlade reprezentacije Goran Đorović...Oko nastupa mlade reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu za mlade u Italiji i San Mairnu ne postoji "podela" javnosti, svi su složni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.