Đorđević skratio spisak za EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević skratio spisak za EP

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević skratio je spisak košarkaša za Evropsko prvenstvo na kojem iz raznih razloga nema Nikole Jokić, Nemanje Bjelice, Nikole Milutinova i Nemanje Dangubića.

Jokić je otkazao jer planira da se fokusira na individualni rad pre početka sezone u NBA ligi, Bjelica je povređen, Milutinov i Dangubić igraće Letnju ligu sa San Antoniom (po dogovoru sa selektorom), >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok su otpali mladići Nemanja Jaramaz, Ognjen Dobrić, Aleksa Radanov, Dejan Davidovac.

Na spisku je 17 igrača: Marko Gudurić, Branko Lazić, Marko Simonović, Ognjen Kuzmić, Stefan Jović (svi Crvena zvezda), Stefan Birčević (Partizan), Miloš Teodosić (CSKA), Vladimir Lučić (Bajern), Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić (Fenerbahče), Vladimir Štimac (Bešiktaš), Miroslav Raduljica (bez kluba), Milan Mačvan (Armani), Dragan Milosavljević (Alba), Nemanja Nedović (Unikaha), Vasilije Micić (Žalgiris) i Boban Marjanović (Detroit).

Pripreme za EP počinju 20. jula okupljanjem u beogradskom hotelu "Kraun Plaza" od 11.30 sati, a tri dana kasnije putuje se na Kopaonik.

Tokom priprema predviđeno je učešće na turnirima "Trofej Beograda" (sa Grčkom i Crnom Gorom), "Super kupa" u Hamburgu (Nemačka, Poljska, Rusija) i atinskom "Akropolisa" (Grčka, Italija i Gruzija).

Evropsko prvenstvo igra se od 31. avgusta do 17. septembra, a Srbije će igrati u D grupi u Istanbulu sa domaćinom Turskom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ðorđević skratio spisak: Bez Jokica, Bjelice, Milutinova

Izvor: BKTV News, 03.Jul.2017

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević skratio je spisak košarkaša za Evropsko prvenstvo na kojem iz raznih razloga nema Nikole Jokić, Nemanje Bjelice, Nikole Milutinova i Nemanje Danguća...Jokić je otkazao jer planira da se fokusira na individualni rad pre početka sezone u NBA ligi,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.