Đorđević ipak nije rekao zbogom: Želim da igram na EP

Izvor: RTS, 20.Nov.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević ipak nije rekao zbogom: Želim da igram na EP

Golgeter Lacija Filip Đorđević nagovestio je da se, ipak, nije oprostio od reprezentacije Srbije, pošto je poručio da bi voleo da igra na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

Napadač rimskih nebesko-plavih Filip Đorđević ipak nije zatvorio vrata ureprezentacije Srbije, prenosi Skaj Italija.

"Incidenti na meču protiv Albanije nisu lepa strana fudbala, ali za sve nas je ta priča završena. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Želimo da ispravimo greške sa starta kvalifikacija i odemo na Evropsko prvenstvo u Francuskoj", rekao je Đorđević za Skaj Italije.

Beogradski mediji preneli su da je Đorđević odbio da uđe u igru u prijateljskom meču protiv Grčke na Krit nezadovoljan statusom, a potom odlučio da se povuče iz nacionalnog tima.

Nakon toga, preneta je njegova izjava da nije rekao definitivno zbogom, ali da neće ni da igra po dva minuta.

"O Filipu mislim sve najbolje, ali da li će ubuduće dobijati poziv za reprezentaciju je pitanje za budućeg selektora. Ja sam još uvek selektor mlade selekcije", rekao je za "Sport"  vd Selektora Radovan Ćurčić.  

Đorđević je za reprezentaciju Srbije odigrao 14 utakmica i postigao četiri gola.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đorđević ipak nije rekao zbogom: Želim da igram na EP

Izvor: RTS, 20.Nov.2014

Golgeter Lacija Filip Đorđević nagovestio je da se ipak nije oprostio od reprezentacije Srbije, pošto je poručio da bi voleo da igra na Evropskom prvenstvu 2016. godine...Napadač rimskih "nebo-plavih" Filip Đorđević ipak nije zatvorio vrata reprezentacije Srbije, prenosi Skaj Italija..."Incidenti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.