Đetići spremaju čudo

Izvor: RTS, 15.Nov.2011, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đetići" spremaju čudo

Reprezentacija Crne Gore ima težak zadatak da u revanš meču protiv Češke nadoknadi minus od dva gola. Ipak, u taboru naših komšija svi veruju u čudo i obećavaju da će dati sve od sebe. Meč između Crne Gore i Češke igra se u Podgorici od 20.15, a kretanje rezultata možete pratiti na našem Internet portalu.

Češka je u petak savladala Crnu Goru sa 2:0 i sa lepom prednošću očekuju revanš meč u Podgorici. Ipak, domaćin veruje u čudo u istorijskom meču za Crnu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Goru i sigurno će učiniti sve da se "đetići" nađu na Evropskom prvenstvu u Ukrajini Poljskoj.

Selektor Crne Gore Branko Brnović imao je kadrovskih problema pred meč sa Češkom. Iz Uefe je stigao dopis da Milorad Peković nema pravo nastupa, jer je u Pragu zaradio peti žuti karton u kvalifikacijama.

Simon Vukčević je na jučerašnjem treningu polomio nos, ali medicinska služba "đetića" radi na tome da igrač sa najvećim brojem mečeva u istoriji Crne Gore odigra meč, makar i sa zaštitnom maskom, sličnom onoj koju nosi Petar Čeh.

Češka ima veliku prednost, sigurno će igrati oprezno, ali sa željom da postigne bar jedan pogodak, koji bi ih značajno približio odlasku na Evropsko prvenstvo. Sa druge strane, u Crnoj Gori veruju da mogu da postignu dva gola, posebno se uzdajući u Vučinića i Jovetića.

"Đetići" su u Pragu odigrali hrabro, ali nisu imali sreće da dobre prilike pretvore u pogodak. Sada, smatraju da sreća mora biti na njihovoj strani, pa očekuju prolazak na Evropsko prvenstvo, prvi put u istoriji.

Meč između Crne Gore i Češke igra se u Podgorici od 20.15, a Internet portal Radio-televizije Srbije pratiće kretanje rezultata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA odlučuje o Runijevoj žalbi 9. decembra

Izvor: Blic, 15.Nov.2011

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da će 9. decembra razmotriti žalbu reprezentativca Engleske Vejna Runija, koji je suspendovan na tri utakmice...Runi pokušava da ublaži kaznu UEFA zbog koje bi propustio grupnu fazu takmičenja na Evropskom prvenstvu 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini...Napadač...

Nastavak na Blic...

Češka i Hrvatska ovjerile plasman na EP

Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Nov.2011, 11:44

Fudbalska reprezentacija Češke igraće na Evropskom prvenstvu naredne godine u Ukrajini i Poljskoj pošto je sinoć u Podgorici i u drugom meču baraža pobijedila Crnu Goru. Kartu za EURO 2012 ovjerili su i Hrvati, koji su nakon visoke pobjede u Istanbulu, sa Turcima u Zagrebu odigrali miroljubivih...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.