Đerona: Noć je bila kratka, do 3 ujutru sam analizirao

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 14:17

Đerona: Noć je bila kratka, do 3 ujutru sam analizirao

Selektor rukometaša Srbije Toni Đerona kaže da je protekle noći do kasno analizirao poraz od Mađarske na Evropskom prvenstvu.

"Orlovi" su doživeli neuspeh (28:27) i samo još u teoriji mogu da obezbede plasman u narednu fazu.

"Noć je bila vrlo kratka. Do tri sata sam gledao i analizrao našu utakmicu protiv Mađarske pokušavajući da pronađem razloge zašto nismo bili na očekivanom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nivou. Na kraju, kao što smo i očekivali u ovako ujednačenoj grupi, svi dueli su teški i nema lakog protivnika. U svim susretima odlučuju detalji", rekao je Đerona.

Srbiju u utorak od 18.00 očekuje susret sa Crnom Gorom.

"I dalje imamo dosta toga da pokažemo. Odbrana je bila na visokom nivou u obe utakmice iako smo juče primili više od deset golova sa pozicije pivota. Međutim, u napadu ne pronalazimo tako lako sebe. Igramo protiv veoma agresivne ekipe, posebno u odbrani. Golman Nebojša Simić je u odličnoj formi, ali ja verujem svojoj ekipi. Na nama je da pobedimo sa dovoljno golova razlike i čekamo rasplet u drugoj utakmici što je naša poslednja prilika za odlazak u Keln", dodao je Đerona.

Srbija mora da slavi u meču poslednjeg kola, ali i da se nada porazu Islanda od Mađarske.

Mogla bi da odlučuje gol-razlika, pa čak i broj postignutih golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.