ĐERONA PRED SLOVAČKU: Imamo odgovornost prema publici

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 10:26

ĐERONA PRED SLOVAČKU: Imamo odgovornost prema publici

Srbija već obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo.

Srpska rukometna reprezentacija danas od 18 časova u novosadskom Spensu protiv Slovačke igra poslednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, na koje je već obezbedila plasman. Selektor Antonio Đerona ističe da njegovi izabranici imaju obavezu da odigraju najbolje što mogu i pobede Slovačku.

 - Imamo veliku odgovornost prema publici, porodicama, deci koja će doći da nas podrže. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tu su i oni koji treniraju rukomet, maštaju o dresu reprezentacije, i oni će nas pratiti putem televizije. Zbog svih njih moramo da damo maksimum i potrudimo se da im prikažemo dobru igru i zanimljiv meč - poručio je selektor Srbije.

Đerona ističe da ne sme opuštanja protiv Slovaka.

 - Iako smo se već kvalifikovali, nije bilo mnogo vremena za pripremu. Moramo da iskoristimo priliku da unapredimo igru za Evropsko prvenstvo, s obzirom na to da nećemo imati mnogo prilika da se okupljamo i radimo zajedno do kraja godine. Slovačka je izuzetna reprezentacija, moj sunarodnik je selektor, veliki broj igrača igra u Španiji, zatim Bundes ligi, sve to zahteva respekt jer će svaku našu grešku oni odmah naplatiti - zaključio je Đerona.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.