ĐERONA: Ja sam kriv, trebalo je da reagujem

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 21:57

ĐERONA: Ja sam kriv, trebalo je da reagujem

Selektor Srbije samokritičan.

Rukometaši Srbije na volšeban način su ispustili pobedu protiv Islanda u prvom kolu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

“Orlovi” su imali dva gola prednosti u poslednjem minutu, ali su u poslednjim sekundama izgubili loptu i dozvolili Islandu da izjednači na 27:27.

Selektor Srbije Toni Đerona nije imao zamerke na račun igrača, već je preuzeo krivicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sebe za neshvatljive greške u finišu meča.

- Čestitke mom timu za 58. minuta. Poslednja dva minuta preuzimam odgovornost na sebe, ne krivim igrače ni najmanje, mogao sam kroz neke promene da reagujem. Možda izgleda kao da smo izgubili bod, ali smo ga gledajući sve okolnosti pre turnira, osvojili. Milosavljev je bio sjajan, odbrana je odradila posao, a bilo je grešaka u napadu. Rekao sam igračima da usmere misli na Mađarsku uzimajući u obzir ovih 58. minuta – istakao je Đerona.

Španac je dodatno ishvalio svoje igrače.

- Uradili su fantastičan posao, odluke koje smo donosili u poslednaj dva minuta nisu bile dovoljno dobre, ali na kraju imamo prostora da igramo još dve utakmice i imamo čemu da se nadamo. I dalje je sve u našim rukama i to je ono što je najvažnije – jasan je Đerona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.