Diamond Jackpot isplaćen u Banji Koviljači - srećni dobitnik zaradio 884.042 dinara!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diamond Jackpot isplaćen u Banji Koviljači - srećni dobitnik zaradio 884.042 dinara!

Zakucavanje za kraj!

Srbija je ostala bez medalje, ali barem jedan čovek dobio je razlog da pored ponosa zbog hrabre igre Orlova oseti i istinsku sreću u danu u kome se završava Evropsko prvenstvo u košarci. Poslednji dan turnira je naime doneo i srećnog dobitnika MOZZART-ovog Diamond jackpota, koji je u međuvremenu narastao do >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 884.042 dinara!

Podsetimo, glavna premija je pratila rezultate Srbije u Berlinu i Lilu i rasla sa svakom pobedom. Da je bilo nešto više sreće mogla je da bude i celih 1.200.000 dinara, bronzana medalja bi nagradni budžet uvećala na 1.000.000, ali i ovaj dostignuti iznos sigurno je silno obradovao jednog srećnog posetioca uplatnog mesta u Banji Koviljači. Njemu čestitamo, a svima ostalima obećanje da ćemo se i u budućnosti truditi da vas iznenađujemo sličnim akcijama. Ko zna, možda baš vi budete sledeći srećni dobitnik?

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.