Dejvid Geta u spotu objasnio lepotu i veličinu fudbala

Izvor: Radio 021, 16.Jun.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Geta u spotu objasnio lepotu i veličinu fudbala

Zvanična himna Evropskog prvenstva u Francuskoj, "This One`s for You", dobila je i svoj spot koji pokazuje zašto je fudbal najpopularnija igra na svetu.

Dejvid Geta i Zara Larson, tandem koji je pesmu izveo i na svečanom otvaranju EP u Parizu, napravili su video snimljen širom sveta, uz ljude svih generacija.

Preko Njujorka, Brazila, malih sela u Indiji, gradića širom Evrope, priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prati klince, mladiće, profesionalne fudbalere i entuzijaste koji igraju fudbal bukvalno na svakom mestu gde mogu da postave gol. Bilo da su na ulici, na pustom polju ili ispred desetina hiljada gledalaca, sve koje igraju fudbal povezuje jedna stvar – sreća.

Nakon Getinog nastupa ispred Ajfelove kule, kao i na otvaranju prvenstva, pesma beleži uspehe i na svetskim top listama.

Dejvid Geta nastupiće na Exitu, koji se održava od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.



Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.