Izvor: Danas, 23.Avg.2022, 10:03

Dejan Savić presekao: Bez Jakšića i Lazića na Evropskom prvenstvu

Nadali su se u vaterpolo reprezentaciji Srbije da će na kraju u najjačem sastavu otputovati na Evropsko prvenstvo, međutim, nakon poslednjeg lekarskog izveštaja selektor Dejan Savić odlučio je da ne povede povređene Nikolu Jakšića i Đorđa Lazića. Na sreću, zdravstvena situacija Dušana Mandića i Đorđa Vučinića znatno je povoljnija, s tim u vezi, obojica su na spisku putnika za Split u kome će se organizovati prvenstvo Starog kontinenta od 27. avgusta do 10. septembra.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Savić odredio spisak vaterpolista za Evropsko prvenstvo u Splitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2022

Selektor muške vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, odredio je igrače koji će nastupiti na Evropskom prvenstvu, koje će od 29. avgusta do 10. septembra biti održano u Splitu...Savić će u Hrvatsku povesti 15 igrača, a to su: Dimitrije Rističević, Dušan Mandić, Radomir Drašović,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.