Da Hala sportova bude puna, košarkašice su to zaslužile!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da Hala sportova bude puna, košarkašice su to zaslužile!

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks rekla je danas da očekuje težak meč protiv Turske i istakla da se nada punoj dvorani jer je njegoj ekipi potrebna energija sa tribina.

Ženska košarkaška reprezentacija u Beogradu se priprema za prvi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. protiv Turske, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zakazan za četvrtak u 17.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica".





"Kao i do sada, idemo utakmicu po utakmicu, tako da smo trenutno maksimalno fokusirane na ekipu Turske. Očekujemo izuzetno tešku utakmicu, moramo biti spremne za visok ritam čitavih 40 minuta. O Albaniji ćemo pričati u petak", rekla je Bruks, prenosi Košarkaški savez Srbije.

Jelena Bruks se nada i velikoj podršci sa tribina, u prvoj utakmici nacionalnog tima u Srbiji od jula i osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradskoj areni.

"Iskreno se nadam punoj dvorani, jer nam je to potrebno. Mogu samo da obećam da ćemo mi, kao i uvek, ostaviti srce na terenu i ko bude došao da nas podrži uživaće u košarci", rekla je Jelena Bruks.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najboljih 40 minuta u sezoni kao otvorena pretnja Asvelu

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2019, 01:08

Crvena zvezda je protiv Igoke odigrala najbolji meč ove sezone i napravila najbolju moguću uvertiru okršaja sa Asvelom u Evroligi (petak, 19.00). U ekipi srpskog i regionalnog šampiona je sve štimalo - šut je bio besprekoran, dominacija pod obručima gotovo surova, a se to upotpunila je odlična...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.