Izvor: Pančevac-online.com, 20.Mar.2023, 16:17

DŽAJIĆ SE OBRATIO ORLOVIMA: Puna podrška reprezentaciji Srbije na putu ka EP u Nemačkoj

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić izjavio je danas da je u interesu svih da se nacionalni tim plasira na Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj. Reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi gde je počela pripreme za predstojeće mečeve protiv Litvanije i Crne Gore u kvalifikacijama za EP […] The post DŽAJIĆ SE OBRATIO ORLOVIMA: Puna podrška reprezentaciji Srbije na putu ka EP u Nemačkoj appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI RADNI DAN NOVOG RUKOVODSTVA FSS: „Puna podrška reprezentaciji na putu ka Evropskom prvenstvu!“ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Mar.2023

Dobro raspoloženje! U danu kada naš najbolji nacionalni tim u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi počinje kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo, događaj vredan pažnje i na Terazijama 35. Fudbalska Srbija je nedavno izabrala, a ponedeljak, 20. mart, je uslovno rečeno, bio prvi radni dan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.