Izvor: Pančevac-online.com, 25.Jun.2023, 14:08

DELFINI IDU NA EVROPSKO PRVENSTVO: Vaterpolisti Srbije pobedili Tursku

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas u Istanbulu selekciju Turske rezultatom 16:4 (6:1, 2:0, 3:2, 5:1) u meču poslednjeg, trećeg kola grupe C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će početkom naredne godine biti održano u izraelskoj Netanji. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Radomir Drašović sa šest golova. Srbija je i pre poslednjeg kola […] The post DELFINI IDU NA EVROPSKO PRVENSTVO: Vaterpolisti Srbije pobedili Tursku appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

SRBIJA LAKO SAVLADALA TURSKU: Delfini završili kvalifikacije za EP, sledi put u SAD!

Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2023

Bili su raspoloženi naši momci. Vaterpolo reprezentacija Srbije, savladala je selekciju Turske rezultatom 16:4 (6:1, 2:0, 3:2, 5:1) na samom kraju kvalifikacija za EP. Bio je to još jedan dobar sparing za srpsku reprezentaciju. Stevanović je u odnosu na prva dva kola odmarao Ubovića i Jakšića,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.