Cvetković objavio širi spisak za Poljsku i Belorusiju

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković objavio širi spisak za Poljsku i Belorusiju

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković objavio je širi spisak igrača na koje računa za poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Mušku rukometnu reprezentaciju Srbije u junu očekuju odlučujuće utakmice u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo od čijeg će ishoda zavisiti da li ćemo "Orlove" gledati u Hrvatskoj.

Selektor Jovica Cvetković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << objavio je u petak spisak igrača na koje računa za duele sa Poljskom i Belorusijom, a radi se o širem spisku igrača na kojem se nalazi 28 imena.

Pretposlednju utakmicu u svojoj kvalifikacionoj grupi Srbija igra protiv Poljske u Nišu (14. jun), dok je duel sa Belorusima na programu četiri dana kasnije u Minsku.

Srbiji će za peti uzastopni plasman na Evropsko prvenstvo biti dovoljna jedna pobeda u pomenutim mečevima.

Evo i spiska selektora Cvetkovića:

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetkovićevih 28 aduta

Izvor: Mondo, 02.Jun.2017

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković objavio je širi spisak igrača za utakmice protiv Poljske i Belorusije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj...Foto: MN Press..Jovica Cvetković objavio je širi spisak rukometaša za poslednja dva meča u kvalifikacijama...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.