Ćurčić: Verujemo u svoj kvalitet i dobar rezultat

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić: Verujemo u svoj kvalitet i dobar rezultat

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je danas da je Belgija ozbiljan protivnik, ali da se nada dobrom rezultatu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Miloš Jojić

"Čeka nas ozbiljan, zahtevan i težak meč, protiv ekipe koja je mnogo pokazala u dosadašnjem toku kvalifikacija. Ali, verujemo u naš kvalitet i da možemo da napravimo dobar rezultat. Moraćemo da uđemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u duel bez straha i prevelikog poštovanja prema protivniku", rekao je Ćuričić pred utakmicu u Belgiji.

 

Srbija je u prvom duelu dve ekipe igrala kao domaćin nerešeno 2:2, a Belgija je u tom meču izjednačila golom u poslednjim trenucima.

"Utakmica može da donese puno iznenađenja, prva utakmica u Gornjem Milanovcu je bila sa mnogo oscilacija. Očekuje nas otvoren meč i pokušaćemo da iskoristimo prvu meč loptu koja može da nas odvede u baraž", naveo je selektor.

 

"Orlići" će u sastavu imati A reprezentativce Filipa Đuričića, Miloša Jojića i Aleksandra Mitrovića, a neće igrati suspendovani Lazar Marković i povređeni Matija Nastasić.

"Pokušaćemo da velikim zalaganjem i trčanjem iskoristimo pojedinačni kvalitet koji imamo, ali kroz timski rad", istakao je Radovan Ćurčić.

 

On je rekao da Srbija mora da bude koncentrisana jer jedna greška može da preokrene utakmicu.

"Ne verujem da će previše kalkulisati i ići na bod, ići će na pobedu. U ovom uzrastu kod svih ovih ekipa ima puno oscilacija, tako da su utakmice nepredvidive, može da se dogodi mnogo stvari na koje nismo računali. Ne može se unapred predvideti protivnik, moramo biti spremni na sve", rekao je Ćurčić.

 

Mlada reprezentacija Srbije posle pet susreta ima 10 bodova, tri manje od vodeće Belgije, koja ima utakmicu više.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ćurčić: Verujemo u svoj kvalitet i dobar rezultat

Izvor: Dzungla.org, 04.Mar.2014

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić rekao je danas da je Belgija ozbiljan protivnik, ali da se nada dobrom rezultatu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.