Crnogorce čeka pun Pionir

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorce čeka pun "Pionir"

Rukometni savez Srbije objavio je da je ostalo malo ulaznica za predstojeći duel sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016, i da će te karte moći da se uzmu u sredu, na dan utakmice.

Momir Ilić, kapiten Srbije

 

"Zbog velikog interesovanja za karte za utakmicu koje smo imali od rukometnih klubova, naših partnera i sponzora, ostala nam je mala količina ulaznica, koju ćemo pustiti na blagajni hale Pionir. Hvala svima na velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << interesovanju za utakmicu, kao i na razumevanju onima koji neće doći do ulaznice za ovaj meč", rekao je generalni sekretar RSS Božidar Đurković.

 

Ulaz na utakmicu Srbija - Crna Gora biće slobodan, ali uz obaveznu ulaznicu. Karte se preuzimaju uz bilo koji identifikacioni dokument sa slikom ili sa članskom kartom RSS. Ulaz u halu Pionir biće otvoren u sredu od 18.00, a karte će moći da se uzmu od 15.00. RSS je pozvao sve zainteresovane da što ranije dođu na meč da se ne bi stvarala gužva.

 

Srbija u sredu protiv Crne Gore počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine. Ovo je prvi susret ovih reprezentacija posle razdvajanja dve države 2006. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RSS poručio navijačima: Ostalo je još malo karata za meč Crnom Gorom

Izvor: Sportal.rs, 27.Okt.2014

Rukometni savez Srbije objavio je da je ostalo malo ulaznica za predstojeći duel sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016, i da će te karte moći da se uzmu u sredu, na dan utakmice...- Zbog velikog interesovanja za karte za utakmicu koje smo imali od rukometnih klubova, naših partnera...

Nastavak na Sportal.rs...

RSS: Ostalo je malo ulaznica za Crnu Goru

Izvor: Blic, 27.Okt.2014

Rukometni savez Srbije objavio je da je ostalo malo ulaznica za predstojeći duel sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016, i da će te karte moći da se uzmu u sredu, na dan utakmice..."Zbog velikog interesovanja za karte za utakmicu koje smo imali od rukometnih klubova, naših partnera...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.