Crna Gora nije izdržala, Španci pokazali klasu

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 20:15

Crna Gora nije izdržala, Španci pokazali klasu

Vaterpolisti Crne Gore izubili su od Španije 14:12 (2:4, 4:4, 3:2, 3:4) u u drugom kolu grupne faze na Evropskom prvenstvu u Zagrebu i Dubrovniku.

Crna Gora bila je dostajan rival "crvenoj furiji", na sedam minuta pre kraja imala je egal 10:10, ali su Španci u prelomnim trenucima individualnim kvalitetom došli do prve pobede na šampioantu.

Nakon poraza od Hrvatske na otvaranju takmičenje, tim Davida Martina nije mogao da dozvoli sebi još jedan kiks, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "ajkule" posle dve runde na učinku od jedne pobede i jednog poraza.

Ukropina i Stefan Vidović su sa po tri gola bili najefikasniji u timu Crne Gore, dok je Petar Tešanović imao 12 odbrana.

Špance je predvodio Alvaro Granados, koji je pet puta tresao mrežu rivala.

Crna Gora poslednji meč u grupi A igra u ponedeljak od 20.15 protiv domaćina Hrvatske

U grupi B Mađarska je bila sigurna protiv Gruzije 15:11.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvati sve bliže četvrtfinalu, Srbiji se "crta" Francuska

Izvor: B92, 06.Jan.2024

Vaterpolisti Hrvatske zabeležili su drugu pobedu na Evropskom prvenstvu u Dubrovniku i Zagrebu, pošto su pobedili Francusku 12:7...Ekipa koju vodi Ivica Tucak u prvom kolu pobedila je Španiju na otvranju grupe A, a protiv Francuza imala je lak zadatak...Rino Burić je sa tri pogotka bio najbolji strelac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.