Crna Gora mogla sve da završi, a sada je daleko od Evrobasketa

Izvor: B92, 29.Nov.2020, 21:54

Crna Gora mogla sve da završi, a sada je daleko od Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Velike Britanije savladala je selekciju Crne Gore u 4. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 74:59.

"Đetići" su pobedom mogli sve da završe, ali su izgubili i to, što je po njih problematično, većom razlikom nego što su pobedili u prvom susretukada je bilo 81:74 u Podgorici.

Sada su i jedni i drugi na skoru 2-2, ali bi taj međusobni skor mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bude ključan u borbi za drugo mesto na kraju.

Između njih će se voditi borba za drugo mesto u grupi, pošto je Nemačka koja ima skor 1-3, kao domaćin već na Evrobasketu.

Crna Gora u poslednja dva kola mora da ima bolje rezultate nego Velika Britanija protiv istih rivala, Nemačke i Francuske.

Crna Gora je odigrala katastrofalnu odbranu u prvoj četvrtini (primila je 28 poena), a užasno u napadu u drugom poluvremenu - za 20 minuta samo 22 poena.

Procenti ispod nivoa - 21/56 iz igre (37,5 odsto), 15/36 za dva...

Gabrijel Olaseni je radio šta je htio - 28 poena i osam skokova, Majls Heson je upisao 15.

Marko Simonović je bio najefikasniji u crnogorskom timu sa 14 poena, 11 je postigao Nemanja Đurišić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.