Čovek koji je letos rekao NE Barseloni

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2016, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek koji je letos rekao NE Barseloni

Rafael Gereiro otkrio zašto je izabrao Dortmund bre katalonskog giganta

Kako je to odbiti Barselonu? Reći ne milionima evra, ali i prilici da igrate uz Lea Mesija. Odgovor zna Rafael Gereiro, fudbaler Dortmunda koji je letos izabrao selidbu u Bundesligu pre odlaska u Primeru.

Član šampionske generacije Portugalije sa Evropskog prvenstva u Francuskoj, kaže da je dugo lomio glavu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kada mu je stigla ponuda da napusti Lorijan. Na kraju se odlučio za Milionere.

„Teško je reći ne Barseloni. Ali je došao trenutak kada sam morao da donesem odluku i ponuda Borusije me je privukla. Trebao mi je klub u kojem mogu da igram standardno, da imam veliku minutažu kako bih nastavio da se razvijam. Srećan sam što su stvari došle na svoje mesto brzo kada sam se preselio u Nemačku“, istakao je 22-godišnji Gereiro u intervjuu za Kanal+.

Portugalac je na stolu u leto 2015. imao i ponudu Pari Sen Žermena, ali...

„Zvali su me u Pariz, ali sam izabrao da ostanem u Lorijanu. Želeo sam da igram što je više moguće pre Evropskog prvenstva kako bih se izborio za poziv u reprezentaciju i to se ispostavilo kao ključna odluka zahvaljujući kojoj sam upao u šampionski tim. Zahvalan sam i Barsi i PSŽ-u na interesovanju“, zaključio je Gereiro.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.