Četverac juniora Srbije bronzani na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četverac juniora Srbije bronzani na EP

Četverac Srbije u sastavu Marko Đuranović, Kosta Petković, Pavle Lijeskić, Veljko Matić osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u veslanju za juniore koje je 26. i 27. maja održano u francuskom Gravelinu.

U finalnom okršaju čamac Srbije postigao je rezultat 6:45.72 i tako šampionat završio na visokom trećem mestu u konkurenciji čak 15 najboljih posada starog kontinenta.

Trener četverca Aleksandar Ivković izjavio je da su momci u Gravelinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pokazali ogroman kvalitet i ogromnu perspektivu.

Dvojac Marko Prodanović, Todor Stanković bio je drugi u B finalu dok je skifista Marko Torbica drugi u D finalu, saopštio je Veslački savez Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.