Cela je nacija – Zdravko Mamić!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cela je nacija – Zdravko Mamić!

Kompletnu prvu postavu kadetske reprezentacije Hrvatske u današnjem meču s Kazahstanom činili igrači Dinama iz Zagreba

Što ne može niko može – Zdravko Mamić! Oficijelna vest glasi da je danas kadetska reprezentacija Hrvatske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ubedljivo savladala odgovarajuću selekciju Kazahstana 8:1. Reklo bi se ništa čudno i ništa neočekivano, ali izveštači sa tog meča verovatno su prisustvovali istorijskom trenutku. Naime, trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nad nejakim Kazahstancima nije izvojavala reprezentacija Hrvatske - već tim Dinama iz Zagreba.

Svih 11 članova startne postave mladih Vatrnih dolazi iz jednog kluba. Pogađate reč je o Dinamu iz Zagreba na čijem čelu je gospodar hrvatskog fudbala Zdravko Mamić. Nije nikakva novost da Dinamo ima jednu od najboljih škola na Balkanu, ali današnji događaj mnogi će protumačiti kao poslednji dokaz da se o svemu u hrvatskom fudbalu pita “serif od Maksimira”.

Šta bi dali Tole i Terza da su na njegovom mestu...

(foto: starsport)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Pobjeda mladih bh. fudbalerki na kraju kvalifikacija

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2014

TALIN - Ženska kadetska fudbalska U-17 reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u Talinu odgovarajuću selekciju Estonije s 1:0 (0:0) u trećem kolu grupe 2 kvalifikacija za EP...Reprezentacija BiH je do pobjede došla nakon autogola Mari-An Plompu u 72. minutu...U drugom susretu grupe...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.