Buskec: Ne tolerišemo nepoštovanje

Izvor: B92, 24.Jun.2021, 12:04

Buskec: Ne tolerišemo nepoštovanje

Serhio Buskec se vratio u tim Španije, nakon što je prve dve utakmice Evropskog prvenstva propustio zbog koronavirusa.

"Crvena furija" je konačno zaigrala kako se od nje očekuje i deklasirala Slovačku rezultatom 5:0.

Naredni rival, u osmini finala, biće im Hrvatska.

"Osetio sam ponos i puno želje. Nisu to bili laki dani, jer čekao sam negativan PCR test. Stvarno sam želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da igram Evropsko prvenstvo, koje će zasigurno biti poslednje za mene. Živeti zajedno s ovom grupom je spektakularno, čast je predstavljati svoju zemlju", rekao je Buskec.

Reprezentativci Španije su trpeli kritike nakon dva remija na startu, sa Poljskom i Švedskom.

"Navijači su bili vrlo dobri. Uz njihovu podršku očito smo puno konkurentniji. Čak i nakon promašenog penala, naišli smo na poteškoće, ali nikad nismo prestali da napadamo. Sudbina nam je vratila ono što nam je oduzela u prve dve utakmice. Kao što sam uvek govorio, ova ekipa prihvata kritike, ali ne tolerišemo nepoštovanje, posebno onih koji su bili ovde. Mislim da ne treba ništa više dodati", dodao je on.

Podsetimo, poznati su svi parovi osmine finala EURO.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.