Burna reakcija selektora

Izvor: Piplmetar.rs, 29.Sep.2022, 07:31

Burna reakcija selektora

Selektor mlade reprezentacije Izraela develop 21 godine Gaj Luzon našao se u centru pažnje zbog poteza na utakmici doigravanja za Evropsko prvenstvo protiv Irske.
Tokom meča vidno iznervirani Luzon je pozvao svog fudbalera Ziva Morgana kako bi mu dao instrukcije. Međutim, ne samo da je bio verbalno grub, već je u jednom momentu i ošamario igrača
Ubrzo nakon utakmice Luzon je upitan da objasni ovaj potez. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Ziv Morgan? Pomazio sam ga. Nije to šamar. Kad udarim šamar, to se oseti. Mazio sam ga s ljubavlju i to je sve. Bilo je to milovanje.“
Nema tu ničeg. Razgovarali smo kao profesionalci, smejali se. Dao sam mu i kolač na kraju utakmice. Mogu reći svom igraču što poželim, sve u dobrom duhu. Idemo dalje“, poručio je selektor Izraela.
Da li je tu bilo samo običnog milovanja ili nečeg više, prosudite sami:
Israel U-21 coach Man Luzon is slapping his participant.pic.twitter.com/eH3p1UOKFJ
— TheSecretScout (@TheSecretScout_) September“ class=“redactor-linkify-object“>https://twitter.com/TheSecretS… 27, 2022



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.