Bura u Hrvatskoj – MVP ABA lige odjavio reprezentaciju

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 12:48

Bura u Hrvatskoj – MVP ABA lige "odjavio" reprezentaciju

Košarkaš Zadra Luka Božić neće igrati za reprezentaciju Hrvatske u predstojećim mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

MVP ABA lige neće biti na raspolaganju selektoru Josipu Sesaru, a razlog je operacija zuba.

"Dobili smo mejl da je sedam dana na poštedi i pod antibioticima. Što se mene tiče, tu je završena priča za ovo okupljanje, a dalje ćemo biti u kontaktu. Nemamo pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se odreknemo nijednog igrača, a Luka Božić je MVP ABA lige, sad i Kupa, pošten i radan dečko. Da je došao, imao sam pripremljenih nekoliko napadačkih setova za njega, a kad bude tu, možemo pričati o detaljima", rekao je Josip Sesar, selektor Hrvatske.

Problem bi, ipak, mogao da bude dublji, a hrvatski mediji mogu samo da nagađaju šta je u pitanju.

Nije tajna da je Božić u jako dobrim odnosima sa trenerom Zadra, Danijelom Jusupom, koji je u svojevrsnom sukobu sa košarkaškim Savezom.

Takođe, nedavno tokom utakmice Kupa sa Dinamom, na čijoj je klupi upravo Sesar, Jusup je razmenio nekoliko psovki sa selektorom.

Jusup je tokom završnice ovog takmičenja branio novinarima da Božića ispituju o očekivanjima u reprezentaciji.

Podsetimo, Hrvatsku očekuju mečevi sa Francuskom u Brestu u petak, odnosno sa Kiprom u Rijeci u ponedeljak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MVP ABA LIGE „ISPALIO“ HRVATE ZBOG POMALO BIZARNOG RAZLOGA: „Dobili smo mejl da je sedam dana na poštedi“

Izvor: HotSport.rs, 21.Feb.2024

Hrvatski mediji su prepušteni nagađanjima o čemu se zapravo radi Košarkaš Zadra, Luka Božić, propustiće nadolazeće mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u kojima će nastupiti reprezentacija Hrvatske. MVP ABA lige neće biti na raspolaganju selektoru Josipu Sesaru zbog operacije zuba....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.