Bugari našli zamenu za Krstajića pred meč sa Srbijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2023, 20:24

Bugari našli zamenu za Krstajića pred meč sa Srbijom!

Iskusan stručnjak preuzima tim...

I dok Srbija očekuje da se matematički plasira na Evropsko prvenstvo verovatno i pre utakmice sa Bugarskom u Leskovcu, gosti su tu nadu izgubili odavno.

Tamošnji fudbalski savez odlučio je da reaguje, te otpusti dosadašnjeg selektora Mladena Krstajića kojem su ubrzo pronašli zamenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Novi trener seniorske selekcije Bugarske biće dosadašnji trener Černomoreca Ilian Iliev (55), naveli su tamošnji mediji.

Predstavljanje novog selektora očekuje se sutra od 12 časova, a sva je prilika da će predvoditi i Černomorec kojeg će voditi istovremeno do kraja sezone.

Černomorec je lider šampionata Bugarske posle 15 odigranih kola sa 32 boda.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.