Bruks i Škorić pred Belgiju: Težak i ozbiljan zadatak

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 15:31

Bruks i Škorić pred Belgiju: Težak i ozbiljan zadatak

Košarakšice Srbije Jelena Bruks i Maja Škorić kazu da će tim imati ozbiljan i težak zadatak protiv Belgije u polufinalu Evropskog prvenstva u Valensiji.

Izabranice Marine Majlković sutra od 21 sat boriće se protiv Belgijanki za ulazak u finale Evrobasketa.

"Znamo protiv koga igramo, biće izuzetno teško. I da ih potpuno poznajemo, moramo najviše da verujemo u sebe i ono što mi radimo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovo je jedna polufinalna utakmica, ogroman je uspeh što smo opet medju četiri. Daćemo sve od sebe, jer jedna je utakmica. Obe ekipe žele da budu u finalu. Imamo još dan i po da se spremimo, ako ispoštujemo sve što Marina i stručni štab od nas traže, mislim da ćemo slaviti na kraju utakmice", rekla je kapitenka Bruks u video izjavi.

Škorić kaže da je istrorijska pobeda protiv Španije u četvrtfinalu zaboravljena i da je sav fokus usmeren na pripremu za sutrašnji meč.

"Svi želimo pobedu, zato smo se spemali i došli. Pristupićemo maksimalno ozbiljno onome što nas čeka. Emocije su se slegle posle prethodne utakmice, sada je vreme da se u potpunosti fokusiramo na ono što dolazi. Imamo ozbiljan zadatak pred nama. Respektujemo ekipu koja ima odličnu timsku atmosferu, igru i vrhunske individualce. Treba još da radimo i da ovoj utakmici pristupimo na najbolji mogući način", poručila je Škorić.

U prvom polufinalu od 18 sati sastaju se Francuska i Belorusija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.