Bronzana medalja za Vlasotinčanina na Evropskom prvenstvu u karateu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Apr.2023, 13:15

Bronzana medalja za Vlasotinčanina na Evropskom prvenstvu u karateu

Vlasotinački karatista Milan Đorđević u konkurenciji karatista do 80 kilograma osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu održanom u italijanskom Linjano Sabijadoru.

U konkurenciji karatista iz više od 20 država u vrlo jakoj konkurenciji, Đorđević je u polufinalu poražen od Moldavca, dok je u borbi za treće mesto nadjačao domaćeg takmičara. Sledi Svetsko prvenstvo; foto: Privatna arhiva
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Sada se okrećem Svetskom prvenstvu koje je krajem godine u Atini. Upravo će mi na startu protivnik biti Moldavac koji me sada pobedio, tako da ću imati priliku za revanš. Moram da se zahvalim i treneru Srboljubu Mitiću - kaže Đorđević.

Inače, on je u rodnom Vlasotincu kao trener leskovačkog Karate kluba UNSU krenuo da trenira mališane.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.