Brakočević: Ne prestajem da plačem od sreće

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brakočević: Ne prestajem da plačem od sreće

Jovanu Brakočević je dan posle osvajanja evropskog zlata teško bilo pronaći. Kada je neko šampion Starog kontinenta, pri tome i MVP prvenstva, onda nije ni čudo što je telefon non-stop zauzet. Međutim, kako smo saznali, kao i uvek imala je puno razumevanja za sve. Odgovorila je na sve pozive i poruke. A to je samo potvrda da je pravi profesionalac, i slomljena i umorna, spremna je svima da izađe u susret.

Tek pogledom na poruke shvatila je koliko je uspeh ženske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << reprezentacije Srbije odjeknuo kod nas, ali i u svetu:
– Počinjem da budem svesna, da se budim iz najlepšeg sna. Videla sam svakakve stvari na internetu, šta se pisalo i slikalo i počinjem ponovo baš kao i posle utakmice da plačem od sreće. Emocije me tresu, prosto ne mogu da verujem šta se desilo. Presrećna sam i mislim da još nisam svesna da smo mi prvaci Evrope.
Na ovom šampionatu ste pokazali najviše emocija, radovali ste se svakom poenu i svakoj pobedi više od svih?
– Takvog sam karaktera, jako emotivna, iako nisam kmeza. Mada u poslednjih 24 sata isplakala sam se više nego za svoje 23 godine.
Eksluzivni intervju možete pročitati u utorak 4. oktobra u štampanom izdanju Sportskog žurnala.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Brakočević: "Još plačem od sreće"

Izvor: B92, 04.Okt.2011, 10:50

Jovana Brakočević izjavila je za "Sportski žurnal" da je još pod emocijama posle osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu za odbojkašice u Beogradu. "Počinjem da budem svesna, da se budim iz najlepšeg sna. Videla sam svakakve stvari na internetu, šta se pisalo i slikalo i počinjem ponovo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.