Boškovićeva MVP evropskog šampionata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boškovićeva MVP evropskog šampionata

Korektor odbojkaške reprezentacije Srbije Tijana Bošković izabrana je za najkorisniju igračicu (MVP) Evropskog prvenstva, posle osvajanja zlata i pobede protiv Turske u finalu, rekla je da je veoma srećna zbog uspeha koje su odbojkašice postigle.

"Drugi put za redom da uzimamo zlato i veoma sam srećna i ponosna. Ne znam šta da kažem. Bilo je čudesno igrati danas. Turska je igrala fantastično, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a ja sam srećna što smo mi završili ovako. Ovo je veliki uspeh i ponosna sam", rekla je Bošković posle meča.

Boškovićeva je meč završila sa 23 poena, a Srbija je odbranila zlato osvojeno pre dve godine.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tijana Bošković: Srećna i ponosna

Izvor: RTS, 08.Sep.2019

Tijana Bošković nije mogla da sakrije oduševljenje nakon trijumfa u finalu Evropskog prvenstva za odbojkašice. . Korektor odbojkaške reprezentacije Srbije, posle osvajanja zlata i pobede protiv Turske u finalu Evropskog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.