Bolji rezultati narednih dana

Izvor: RTS, 07.Mar.2012, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolji rezultati narednih dana

Iako su prvog dana takmičenja eliminisana naša tri predstavnika, koordinator za slobodni stil u stručnom štabu rvačke reprezentacije Srbije Vojislav Varagić, rekao je da se nada da će srpski takmičari u nastavku Evropskog prvenstva u Beogradu ostvariti bolje rezultate.

On je istakao da se nada da će "narednih dana biti boljih vesti".

  

"Zadovoljan sam odnosom svih srpskih takmičara, borili su se svim srcem sa mnogo iskusnijim i tehnički >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potkovanijim protivnicima. Na primer, Valeri Andricev, koji je rvao sa (Markom) Jovanovićem, ima skoro više godina takmičarskog staža nego što naš rvač ima godina", rekao je Varagić.

 

Prvog dana takmičenja svo troje srpskih reprezentativaca izgubilo je u prvom meču. Bojana Joličić poražena je od Ljudmile Baluške, Mirjan Gecin od Gruzijca Otara Tušišvilija, a Marko Jovanović od Ukrajinca Valerija Anriceva.

 

Drugog dana Evropskog prvenstva, koje traje do 11. marta, sutra će nastupiti četvoro srpskih rvača.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.