Bobi Dikson dobio turska dokumenta (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi Dikson dobio turska dokumenta (foto)

Amerikanac koji je nedavno zatražio tursko državljanstvo u petak je dobio lična dokumenta zemlje za koju će nastupati na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Novopečeni član Fenerbahčea Bobi Dikson u petak je zvanično postao turski državljanin pošto su mu uručena lična dokumenta zemlje u kojoj boravi već tri godine.

Amerikanac je prihvatio poziv selektora košarkaške reprezentacije Turske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ergina Atamana pa će na predstojećem Evropskom prvenstvu nastupati za tu selekciju.

Kako bi stekao pravo nastupa za reprezentaciju Turske Bobi Dikson je morao da dobije tursko državljanstvo a ta formalnost u petak je zvanično okončana izdavanjem ličnih dokumenata.

Bobi Dikson je dobio lična dokumenta zemlje za koju će nastupati na predstojećem Evropskom prvenstvu a od ranije je poznato da je odabrao ime Ali Muhamed.

Bobby Dixon is officially Ali Muhammed. This is his new ID pic.twitter.com/mBJJETI6kR

— Sportando (@sportando) August 14, 2015
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.